Trafik Dersi Ders Notları ve Çalışma Şekli


Ehliyet sınavında aslında en kolay gelen trafik dersi olmakla birlikte en çok kalınan derste trafik dersidir. Trafik Dersi kolay her türlü geçeriz diye dikkate alınmıyor ve sonu hüsran oluyor. Günlük trafikte yolcu yada yaya olarak bulunuyor ve bazı bilgileri kendiliğimizden öğreniyoruz. Ama bu bilgiler ne kadar doğru... Yıllardır bilinen ve trafikte uygulanan şeylerin aslında trafik kanununa göre yanlış olmasıdır. Örneğin; 4 şeritli bir yolda en sol şeridi hangi araçlar kullanır... sorusuna cevap verirsek  genellikle hızlı araçlardır şıkkını seçeriz. Bu cevap yanlıştır. trafik kanununa göre sürekli sol şeritte seyir etmek yasaktır, öndeki aracı geçmek yada sola dönmek için kullanılması gerekmektedir.
Ama uygulamada böyle değil.. Hayal edin sol şerit sağ şeritlere göre daha dolu :) Bu sebepten Trafik sınavına iyi hazırlanmazsanız ters köşe olabilirsiniz.

 Aşağıdaki adresteki ders notlarını anlayacak şekilde okuyup, 200-300 çıkmış sorulardan çözmeniz normal şartlarda yeterli olur geçmek için. Yaptığınız deneme sonuçlarına göre 70 almalısınız. yani 10 sorudan 7 si doğru olmalı yanlışlar doğruyu götürmez.. Eğer yinede denemelerde yeterli olmadığınızı düşünüyorsanız... Mutlaka özel ders almalısınız.. Geçme garantili özel ders saati 25 TL den verilir. en fazla 4 saatte trafik ile ilgili bir sıkıntınız kalmayacak.
ehliyetnasilalinir@gmail.com mail adresine telefon isim soyisim bilgilerini mail atın sizi arıyalım

Trafik Dersi Ders Notları İçin Tıklayınız...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.